Search

MOOTTORILENTO

BF-Lento Oy

Vuonna 1969 perustettu BF-Lento on Suomen kokenein lentokoulu

Olemme perinteikäs perheyritys rennolla ja lämpimällä ilmapiirillä, ja toivotamme tervetulleeksi kaikki ilmailusta kiinnostuneet! Muistathan tutustua yrityksemme historiaan.

Sijaintipaikkamme on toistaiseksi Malmin lentokenttä Helsingissä, mutta vunna 2020 toimintamme siirtyy pääsääntöisesti Nummelan lentokentälle, vain 30 minuutin ajomatkan päähän pääkaupunkiseudulta.  Nummelan lisäksi käytämme koululennoilla myös Kiikalan, Räyskälän ja Turun lentokenttiä. Turussa ja Nummelassa meillä on käytössä omat lämpimät lentokonehallit.

Lentokoulussamme voit suorittaa yksityislentäjän lupakirjan ja liikennelentäjän koulutuksen. Kalustoomme kuuluu yhdeksän lentokonetta – koneita riittää siis aina koululennoille, vaikka osa koneista olisikin huollossa.

Lennonopettajamme ovat ilmailualan ammattilaisia suurella sydämellä, ja asiakaspalvelumme palvelee aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Lyhimmillään yksityislentäjän lupakirjan voi suorittaa noin kolmessa kuukaudessa. Mitä siis vielä odotat? Toteuta haaveesi ja ilmoittaudu lentokouluun!

Yksityislentäjä PPL(A)

Haaveiletko nousemisesta arjen yläpuolelle? Jo puolen kilometrin korkeudessa maailma näyttää erilaiselta ja huolet unohtuvat. Jos lentäminen houkuttaa, nyt on tilaisuutesi: lentolupakirjan suorittaminen on hauskaa, haastavaa ja hyödyllistä. Koulutus voidaan aloittaa sinä vuonna, jolloin täytät 16 vuotta. Koulutuksen voit aloittaa heti, mutta ennen ensimmäistä yksinlentoasi, sinun on käytävä ilmailulääkärin tarkastuksessa. Normaali terveys riittää, ei ole tarpeen olla huippu-urheilija päästäkseen lentämään. Silmälasit eivät ole este. Ilmailulääkärin todettua kuntosi riittäväksi saat lääketieteellisen kelpoisuustodistuksen.

Liikennelentäjä ATPL(A)

Liikennelentäjän koulutus (Airline Transport Pilot License, ATPL(A) ”Frozen”) oikeuttaa toimimaan usean ohjaajan ilma-aluksen perämiehenä kaupallisessa ilmakuljetuksessa, esimerkiksi reittilentokoneessa. Perämiehestä kaupallisessa lentoliikenteessä liikennöivän lentokoneen päälliköksi (ATPL) voi edetä vain perämiehenä kerätyn työkokemuksen perusteella. Keskimäärin koulutus kestää noin 1,5 – 2 vuotta ja näin kouluttaudut nopeasti ammattiin (vrt. lääkärin, lakimiehen, ekonomin tai diplomi insinöörin ammattiopinnot) Laajan koulutuksen lisäksi hakijalta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Koulutus on suuri investointi, mutta opiskelu meillä on myös hauskaa, hyödyllistä ja palkitsevaa.

Pilot-in-Command fee

Here you can order the invoice for your Pilot in Command Fee. This allows you to land at Nummela Airfield for one year as many times you like.