Search

INFO

Linkkejä palveluihin

Linkkejä paikallisiin palveluihin, nähtävyyksiin ja kerhoihin

 

Visit Vihti

Vihti (ruots. Vichtis) on Suomen kunta, joka sijaitsee Länsi-Uudellamaalla Uudenmaan maakunnassa. Kunnassa asuu 29 160 ihmistä, ja sen pinta-ala on 567,06 km², josta 45,04 km² on vesistöjä. Väestötiheys on 55,86 asukasta/km².
Vihti sijaitsee noin 45 kilometriä Helsingistä Turun suuntaan, Turun moottoritien varrella. Vihti on osa Helsingin metropolialuetta. Vihdin naapurikunnat ovat pohjoisesta myötäpäivään Karkkila, Loppi, Hyvinkää, Nurmijärvi, Espoo, Kirkkonummi, Siuntio ja Lohja.

Paikalliset palvelut

 • Visit Vihti

  Vihti (ruots. Vichtis) on Suomen kunta, joka sijaitsee Länsi-Uudellamaalla Uudenmaan maakunnassa. Kunnassa asuu 29 160 ihmistä, ja sen pinta-ala on 567,06 km², josta 45,04 km² on vesistöjä. Väestötiheys on 55,86 asukasta/km². Vihti sijaitsee noin 45 kilometriä Helsingistä Turun suuntaan, Turun moottoritien varrella. Vihti on osa Helsingin metropolialuetta.
  Vihdin naapurikunnat ovat pohjoisesta myötäpäivään Karkkila, Loppi, Hyvinkää, Nurmijärvi, Espoo, Kirkkonummi, Siuntio ja Lohja.

 • Visit Espoo

  Espoo (ruots. Esbo) on kaupunki Uudellamaalla, Helsingin metropolialueella, Suomenlahden rannalla. Sen naapurikunnat ovat Vihti ja Nurmijärvi pohjoisessa, Vantaa ja Helsinki idässä, Kirkkonummi lännessä sekä Kauniainen Espoon sisällä.

 • Visit Karkkila

  Karkkila (ruots. Högfors) on Suomen kaupunki, joka sijaitsee Uudenmaan maakunnassa. Se on valtatie 2:n varrella 69 kilometrin päässä Helsingistä. Asukkaita paikkakunnalla on hieman alle 9 000, joista enemmistö 45–64-vuotiaita. Karkkilan naapurikunnat ovat Lohja, Loppi, Tammela ja Vihti.

 • Visit Lohja

  Lohja (ruots. Lojo) on Suomen kaupunki, joka sijaitsee Uudenmaan maakunnassa. Kaupunki on virallisesti kaksikielinen, ja sen asukkaista puhuu äidinkielenään ruotsia 3,5 %.[6] Lohjan naapurikuntia ovat Inkoo, Karkkila, Raasepori, Salo, Siuntio, Somero, Tammela ja Vihti.

 • Visit Salo

  Salo on noin 51 800 asukkaan kaupunki Lounais-Suomessa. Se kuuluu Varsinais-Suomen maakuntaan. Salosta on Turkuun matkaa 52 kilometriä ja Helsinkiin 114 kilometriä. Salo sijaitsee meren rannalla, kapean Halikonlahden pohjukassa. Yhteys Saaristomerelle on Kemiön saaren itä- ja länsipuolitse. Salon naapurikunnat ovat Koski Tl, Lohja, Kemiönsaari, Marttila, Paimio, Raasepori, Sauvo ja Somero.

 • Visit Kirkkonummi

  Kirkkonummi (ruots. Kyrkslätt) on Suomen kunta, joka sijaitsee Helsingin seudulla, Uudellamaalla Suomenlahden rannikolla. Idässä Kirkkonummea reunustaa Espoo. Muut naapurikunnat ovat Vihti, Siuntio ja Inkoo. Yhteistä maarajaa Inkoon kanssa on jonkin verran saaristossa, muuten yhteinen raja koostuu merestä.
  Kunnassa asuu 39 613 ihmistä ja sen pinta-ala on 1 017,01 neliökilometriä, josta 27,35 neliökilometriä on vesistöjä. Väestötiheys on 108,2 asukasta neliökilometriä kohden. Kunta on kaksikielinen. Enemmistönä 76,0 prosenttia asukkaista puhuu suomea ja 16,9 prosenttia ruotsia.

 • Visit Helsinki

  Helsinki (ruots. Helsingfors) on Suomen pääkaupunki ja Uudenmaan maakuntakeskus. Se sijaitsee Suomenlahden pohjoisrannalla Uudenmaan maakunnan keskiosassa. Helsingin naapurikunnat ovat lännessä Espoo, pohjoisessa Vantaa ja idässä Sipoo. Kaupungissa on 655 281 asukasta. Helsingin keskustaajama ulottuu usean naapurikunnan alueelle, kuten Espooseen ja Vantaalle. Laajemmalla Helsingin seudun metropolialueella on 1 572 928 asukasta.

Ilmailupalveluita ja kerhoja

 • Futuresky Oy

  FutureSky Oy tuottaa teknisiä palveluita ja ratkaisuja ilmailun parissa toimiville organisaatioille ja yksityishenkilöille. Voit olla kaupallinen operaattori AOC:llä ja Liikenneluvalla tai yksityinen kuumailmapallolentäjä. Kaikki palvellaan samalla intohimolla.

 • Cumulus rf /ry

  Cumulus on kerho joka hoitaa kaiken purjelentotoiminnan Nummelan lentopaikalla.
  Kerhon toiminta pitää sisällään purjelentoa, sekä myös purjelennon perus- ja jatkokoulutusta, moottoripurjelennon jatkokoulutusta, hinaustoimintaa, hinauskoulutusta, lennokkitoimintaa sekä aktiivista koneiden huoltamista.

 • WeFly Oy

  WeFly Oy tuottaa EASA Part-M mukaista lentokelpoisuudenhallintaa sekä lentokoneiden huolto-, korjaus- ja muutostöitä moottori-, purje- ja moottoripurjelentokoneiden sekä kuumailmapallojen omistajille vahvalla ammattitaidolla

 • UAS Centre Finland

  UAS Centre auttaa, tukee ja palvelee drone käyttäjiä mm. järjestämällä koulutuksia, jakamalla tietoa ilmailulainsäädännöstä sekä välittämällä vakuutuksia

 • RC-Nummela

  Nummelassa on lennokkien ja dronen lennättämiseen varattu alue. Alueen toimintaa ylläpitää ja koordinoi lennokkikerho RC Nummela ry. Käytännössä maa-alue voidaan jakaa kahteen osaan, asfalttialue ja vieressä oleva kanervikkoalue. RC-Nummela on perustettu kehittämään RC Lennokki-, RC-kopteri/Drone- ja RC-autoharrastusta ja sekä alueen harrastepuitteita erityisesti Nummelan lentokentän (EFNU) alueella yhteistyössä mm. Nummelan Lentokenttäyhdistyksen ja paikallisten ilmailukerhojen kanssa

Paikalliset kerhot ja seurat

 • Nummelan Tarmo

  Nummelan Tarmo on vuonna 1952 perustettu urheiluseura. Seuran lajeja ovat yleisurheilu, hiihto ja kuntourheilu.

 • Nummelan Frisbeeseura

  Seuran tarkoituksena on tukea, edistää ja kehittää paikallista frisbeeurheilu- ja harrastustoimintaa. Seura järjestää kilpailuja ja osallistuu paikallisten frisbeegolfratojen kehittämiseen ja kunnossapitoon. Nummelan Frisbeeseura kuuluu jäsenmäärältään Suomen suurimpiin frisbeeseuroihin. Jäseneksi ovat tervetulleita kaikki, jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

 • Rasti-Vihti

  Rasti-Vihti on vuonna 1976 perustettu suunnistusseura. Rasti-Vihti keskittyy alkeis-, kilpa- ja kuntosuunnistukseen, karttojen valmistamiseen sekä kilpailujen järjestämiseen.

 • Vihdin Urheiluveteraanit

  Vihdin Urheiluveteraanit tukee jäsenmaksunsa maksaneiden kilpailu- ja harjoitustoimintaa.

 • Vihdin Viesti

  Vihdin Viesti on hiihdon ja yleisurheilun keskusseura.

Pilot-in-Command fee

Here you can order the invoice for your Pilot in Command Fee. This allows you to land at Nummela Airfield for one year as many times you like.