Search

MOOTTORIPURJELENTO

Moottoripurjelentäjät ry

Nummelassa toimii moottoripurjelentäjät ry joka omistaa kolme moottoripurjekonetta. Grob 109a, Grob 109b ja Fournier RF-4. Koneisiin voi ostaa käyttöoikeuksia mikäli niitä on vapaana. Lisää informaatiota mooottipurjelentäjien kotisivulla jonen pääset painamalla alla olevaa nappia

Fournier RF-4 " Tuulia" OH-381X

Tuulia on myös ollut mukanamme vauvasta lähtien ja kasvanut hellässä huomassamme keski-ikäiseksi kaunottareksi. Kaikki hänen kanssan lentäneet tietävät että hänen lento-ominausuudet ovat vertaansa vailla. Herkkä, tunnokas ja toimii kuten ajatus, tekee juuri kuten käsketään. Huomioikaa että tämä ei päde kaikkiin keski-ikäisiin kaunottariin.

Grob 109a "Roope" OH-646

Roope on ollut kerhossa vasta-syntyneestä Grob 109A vauvasta asti. Hän kammoksuu vettä ja tykkää pitkistä ilmailureissuista niin kotimaassa kun ulkomaillakin. Hän on hieman tempperamenttinen laskuissa ja lentoonlähdöissä mutta palkitsee sitten ilmaan pääsyn jälkeen kustannustehokkaalla etenemisellään.

Grob 109b "Toope" OH-737

Toope asusteli alkuperin Joensuussa missä hän vietti teini-ikäisenä Grob 109B  kapinallisena nuoruutensa. Hieman elämänkokemuksesta viisastuneena hän muutti eteläsuomeen meidän luokse asumaan vuonna 2017. Toope tykkää pitkistä ulkomaanmatkoista ja haluaa nähdä uusia ja jännitäviä paikkoja.

Roope näyttää laskukierrokset Nummelassa

Pilot-in-Command fee

Here you can order the invoice for your Pilot in Command Fee. This allows you to land at Nummela Airfield for one year as many times you like.