Search

Lentokentän vuokraus

Nummelan Lentokenttä – Ainutlaatuinen Tapahtumapaikka

Vuokraa Nummelan lentokenttä käyttöösi

Tervetuloa vuokraamaan Nummelan lentokenttä – monipuolinen ja joustava paikka erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Nummelan lentokenttä tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kaikenkokoisille tapahtumille, olipa kyseessä sitten pienimuotoiset kissanristiäiset tai suuret festivaalit. Meillä on joustavat aluevuokrausvaihtoehdot, jotka mahdollistavat juuri sinun tapahtumallesi sopivan alueen vuokraamisen.

Vuokrauksen monipuolisuus

  • Tapahtuman koko: Vuokraa juuri sen kokoinen alue, joka vastaa tapahtumasi tarpeita. Ei ole väliä, järjestätkö pienen testitapahtuman vai suuren yleisötapahtuman, meillä on tarjolla sopivia vaihtoehtoja kaikenkokoisille tapahtumille.

  • Rajoitukset: Huomioithan, että esim. kiihdytyskilpailujen järjestäminen ei ole sallittua, ja alueella on noudatettava 60 km/h nopeusrajoitusta. Lisäksi raskaiden polttomoottoriajoneuvojen, kuten kuorma-autojen ja rekkojen, käyttö tapahtumissa ei ole mahdollista. Sähköiset vastaavat ovat sallittu

  • Erityistapahtumat: Olemme avoimia keskustelemaan erikois-tapahtumien järjestämisestä. Kaikki lentävät alukset kuten drooni-tapahtumat vaativat erillisen neuvottelun kenttäyhdistyksen hallituksen kanssa, jotta varmistetaan turvallisuus ja kaikkien osapuolten tarpeiden huomioiminen.

Palvelut & mukavuudet

  • Ravintolapalvelut: Lentokentän hotellissa sijaitseva lounasravintola palvelee arkisin, tarjoten herkullisia lounasvaihtoehtoja tapahtumavieraille ja -järjestäjille.

Hinta

Vuokrahinnat määräytyvät vuokrattavan alueen koon, tapahtuman luonteen sekä tarvittavien lisäpalveluiden mukaan. Ota yhteyttä saadaksesi räätälöidyn tarjouksen, joka vastaa juuri sinun tapahtumasi tarpeita.

Perushinnasto

Tapahtumat (alv 0%)Max 4h
Kesä /Talvi
Päivä
Kesä / Talvi
Viikko
Kesä / Talvi
Rullaustie 04-22300 € / 200 €500€ / 350 €2500 € / 1750 €
09-27 Kiitotiellä500 € / 400 €750€ / 600 €3750 € / 3000 €
22-04 Kiitotiellä1000 €2000 € 7500 €
Koko kenttä3000 €15000 €
NLY tekemät työt
järjestelyt, siivoukset etc.
50 €/h
Traktorityöt,
(Minimiveloitus 35€)
70 €/h

Miksi valita Nummelan lentokenttä?

Valitsemalla Nummelan lentokentän tapahtumapaikaksesi saat käyttöösi monipuolisen tilan, joka soveltuu laajaan kirjoon tapahtumia. Meiltä löydät joustavat tilat, ammattimaisen palvelun ja ainutlaatuisen sijainnin, joka tekee tapahtumastasi unohtumattoman.

Ota yhteyttä ja suunnittele tapahtumasi

Olemme täällä auttaaksemme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan onnistuneen tapahtuman Nummelan lentokentällä. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tilojen vuokrauksesta, palveluista ja siitä, miten voimme yhdessä tehdä tapahtumastasi unohtumattoman. Tervetuloa järjestämään elämyksellisiä tapahtumia Nummelan lentokentälle, missä luonnonkauneus ja saavutettavuus kohtaavat.

Yhteystiedot:
Aleksi Pöytäkangas
sp:
puh: +358 50 4661414

Harjun lumoissa

Nummelan lentokentän ympäristö kätkee sisäänsä tuhansien vuosien tarinat, kun jääkauden voimat muovasivat tätä maastoa, luoden harjuja, jotka nyt muodostavat kentän ainutlaatuisen ympäristön.
Tämä luonnollisesti kaunis alue tarjoaa puitteet, jotka ovat vertaansa vailla. Järjestäessäsi tapahtumaa Nummelan lentokentällä, osallistujasi pääsevät nauttimaan paitsi tapahtumasta myös ympäröivän luonnon kauneudesta

Sijainti

Nummelan lentokenttä sijaitsee strategisesti lähellä keskeisiä liikenneväyliä, tarjoten erinomaisen yhdistelmän saavutettavuutta. Ajoaikaa on noin 35 min Helsingistä ja alle 20min espoosta.  Tämä uniikki sijainti tekee siitä ihanteellisen paikan erilaisten tapahtumien, kuten yritystapahtumien, festivaalien, ja yksityisten juhlien järjestämiseen. Lentokenttä yhdistää vaivattoman pääsyn ja rauhallisen, luonnonkauniin ympäristön, mikä tarjoaa vieraille sekä osallistujille unohtumattoman kokemuksen.

Pilot-in-Command fee

Here you can order the invoice for your Pilot in Command Fee. This allows you to land at Nummela Airfield for one year as many times you like.