Search

Tiedotushistoria

EFNU RMZ

Huomenna 18.4.2024 astuu voimaan mm. uudet ilmatilat ja sen myötä myös Nummelan ilmatila muuttuu hieman. Nummelan päälle tulee RMZ (Radio Mandatory Zone) alue ja tämän johdosta on julkaistu uusia ohjeita toimintakäsikirjaan (kohdat 5.18 sekä 7.5)

Kun RMZ alue astuu voimaan, otetaan Nummelan lentopaikalla käyttöön myös ilmoittautumispaikat, joiden kautta kaikki lennot RMZ alueelle tulee suorittaa, lukuun ottamatta…

Lue lisää »

TV-Sarjan kuvaukset kiitotiellä 27, 12.4.2024

Perjantaina 14. huhtikuuta 2024 kiitotie 09-27 on suljettu koko päivän television sarjan kuvauksien vuoksi. Kyseisessä tuotannossa simuloidaan ilmailuonnettomuutta, minkä johdosta alueella on läsnä palokunta, ambulansseja sekä poliisivoimia. Kuvauksissa tullaan lisäksi hyödyntämään savukoneita ja kuvaus droneja.

Lue lisää »

Hyvää uutta vuotta!

Nummelan Lentokenttäyhdistys toivottaa erittäin hyvää uutta vuotta kaikille!

Rakettien ampuminen herättää suuria tunteita monella niin puolesta kuin vastaan. Myös Traficomilla on hieman asiantynkää niistä, sekä miten ne sopivat yhteen lentokentän ja siellä tapahtuvan ilmaliikenteen kanssa.

Tiedetään että lentokenttä on rakettien ampumispaikkaana kovassa suosisossa mutta koska tällä hetkellä Nummelan lentokenttä on hyväksytty myös pimeällä tapahtuvaan lentotoimintaan ja pimeäähän nyt valitettavasti on, jopa suurin osa vuorokaudesta, niin rakettien ampuminen siellä aiheuttaa suuren riskin….

Lue lisää »

Pikkujoulubileet / Xmas Party

Nummelan kaikkien lentäjien ja ilmailun harrastajien yhteiset pikkujoulut järjestetään lauantaina 18.11. Airhotellissa. Tiedossa hulvatonta ohjelmaa, musiikkia, tanssia ja iloista yhdessäoloa. Majoitus onnistuu Airhotelissa. Laita varaus kalenteriisi…

A Christmas party for all Nummela pilots and aviation enthusiasts will be organized on Saturday 18.11. At AirHotell. There will be Fun activities, music, dancing and just some good time together. Accommodation is possible at AirHotel. Put the reservation in your calendar and Sign up…

Lue lisää »

EFNU Grillausilta

Perjantaina 26.05. klo 18 alkaen grillaillaan nyyttäriperiaatteella EFNU Towerin viereisellä grillipaikalla. Hyvä tilaisuus tutustua kentän muihin toimijoihin ja kerhoihin. Omat eväät ja juomat mukaan.
Järjestäjänä kentän uusi toimija, Malmin ilmailukerho (MIK).
Säävaraus.

Lue lisää »

EFNU kenttätentti

Tämän testin on jokainen Nummelaa kotikenttänään pitävän suoritettava ennen 1.3.2023 tai tuon ajankohdan jälkeen, ennen ensimmäistä lentoa Nummelassa.
Testin on tarkoitus tutustuttaa Nummelassa operoivat ilmailijat Nummelan toimintaan. Moni moottori- tai ultralentäjä ei ehkä ole aikaisemmin toiminut kentällä missä on välillä vilkasta purjelentotoimintaa ja moni purjelentäjä taas ei ole täysin selvillä moottorilentotoiminnasta…

Lue lisää »

Kiitotie 27 kynnystä siirretty 200m

Kiitotie 27/09 on aukaistu mutta kiitotie 27 kynnystä on väliaikaisesti siirretty 200 metriä etenpäin. Jäljelle jäävän kiitotien pituus on vain 400m (LDA 400m). Tällä saadaan kuitenkin kiitotie käyttöön niille jolle tuo 400m riittää. Voimakkaita lännen suuntaisi tuulia on ollut viime aikoina…

Lue lisää »

Kynnysvaloasennus

Kynnysvaloja asennetaan molempiien kiitotieden päihin. Ensin 04 päähän ja tämän jälkeen 22 päähän. Työn alla olevat valot merkataan merkkikartioilla. Noudattakaa varovaisuutta.

Lue lisää »

Pilot-in-Command fee

Here you can order the invoice for your Pilot in Command Fee. This allows you to land at Nummela Airfield for one year as many times you like.